Van Doorne

Het advocatenkantoor Van Doorne is gehuisvest aan de Zuidas in Amsterdam. Het gebouw is ruimtelijk interessant door een drietal vides die elk een eigen karakter hebben gekregen. Deze verschillen komen enerzijds voort uit de architectuur en het gebruik, anderzijds door begrippen die het imago van Van Doorne aangeven. De sferen van de vides hebben hun uitstraling naar de omringende kantoorvloeren. De lay-out van de kantoorvleugels bestaat uit een opeenvolging van open naar gesloten werkruimten en een middengebied met algemene voorzieningen. De kleurstelling van het exterieur is op een geraffineerde, gevarieerde manier opgepakt in het interieur.

icoon-pdf

Opdrachtgever: Van Doorne Projectteam: Anouk Dekker, Mieke Poot, Yves Sellam en Kitty Luiken Oplevering: 2002 Fotografie: Christaan de Bruijne Categorie: interieur, werken